Nya AoW ute nu!

Från och med i dag ska du kunna hitta senaste numret av Allt om whisky hos din tidningshandlare. Temat för numret är fatlagring och vilken betydelse det har för den whisky vi dricker. Dessutom ölskolan, panelen som testar whiskies som mognat på romfat och du får även recept och inspiration till en särskilt komponerad meny signerad Operakällaren i Stockholm.

Vi besöker även Glenrothes distillery, Adelphi distillery i Glasgow och vi botaniserar i Skottlands »Silent stills«, destillerier som somnat och lagts ned, kanske för att en gång åter vakna?

I detta nummer ledsagar Allt om whiskys Bernt Danielsson dig genom ölets historia, från Mesopotamiens och Egyptens brygder av honung och säd till Tyskland, Holland, England och vårt eget lands stapplande ölförsök. Läs också om espressons gudfar Luigi Bezzera från Milano.

Du hittar Allt om whisky nummer 4 i tidningshandeln. Spring och köp!

Raring Design | Mosebacke torg 16, 116 20 Stockholm | info@raring.se | www.raring.se | +46 8 694 88 24