Nytt på Millesgården

På Millesgårdens Konsthall går föreställningen Vattenspeglar upp. Utställningen visar naturscener, mytologiska motiv, arkitektur och lekar med en gemensam nämnare: De sker vid vatten.
Raring har gjort affischer och reklammaterialet till utställningen.

Så här skriver Millesgården själva:

”För arkitektur och trädgårdskonst har vatten under lång tid spelat en väsentlig roll. I byggnadsverk, trädgårds- och parklandskap syns dammar, fontäner och vattendrag som anlagts i förskönande och effekthöjande syfte som en del av landskaps- och trädgårdsarkitekturen. I bildkonsten har man skildrat och studerat vattnets skiftningar, dess färger, uttryck och rörelser. Vatten har gestaltats utifrån många teman och perspektiv, som natur och kultur, metafor och myt, hot och hugsvalan.
Utställningen Vattenspeglar visar tematiska aspekter på vatten i konsten, som kan ses i relation till Carl Milles verk och dess motivvärld, i måleri från 1700- och 1800-tal, till tiden för förra sekelskiftet och början av 1900-talet.”

Missa inte utställningen! Läs mer om öppettider hos Millesgården.

Raring Design | Mosebacke torg 16, 116 20 Stockholm | info@raring.se | www.raring.se | +46 8 694 88 24