All världens whisky

Dricker du bara skotsk whisky? I senaste numret av Allt om Whisky tar vi med dig på en resa runt jorden. Visste du att det produceras whisky i länder som Finland, Danmark, Frankrike, USA, Japan, Sydafrika och på Tasmanien? Vi guidar till nya intressanta whiskysorter och smaker. Sverige är också på gång att bli en whiskyprocucent med Mackmyra som rönt framgång. Nu talas det till och med om en hel ”whisky-by” i Gävle. Läs mer om det i tidningen.

Vi följer upp vårt mycket populära tema om belgiskt öl med ett nytt tema om Tyskland. Dessutom Jim Murray, Steffo Thörnquist Madame Malt och whiskymusik. Perfekt att njuta av i sommar.

Läs mer hos Allt om whisky.
aow-tumnagel_02_09

Raring Design | Mosebacke torg 16, 116 20 Stockholm | info@raring.se | www.raring.se | +46 8 694 88 24