Raring Kvartssamtal

Hur känns formen? Ta med din tidning, broschyr, webbsida eller trycksak till Raring så tar vi ett Kvartssamtal. Våra kräsna och erfarna formgivare och skribenter särskådar ert verk och bjuder på kreativa förslag på hur ni ytterligare skulle kunna förbättra er trycksak eller webbsida med tanke på typografi, form, struktur, fotografi och illustration. 

Ni skickar in ert alster till oss, vi går igenom det och sedan ses vi hos oss där vi presenterar förslag på förädling av er produkt över en kopp gott kaffe. Ett Kvartssamtal är kostnadsfritt.

pumptermosGav Kvartssamtalet mersmak?
Vill ni ha fler konkreta tips med skisser och handfasta förslag? Då är det dags för ett Utvecklingssamtal. Innan ett Utvecklingssamtal gör vi en mer noggrann genomgång och analys av er produkt och presenterar sedan skisser på formgivning, typografi, fotomanér och illustrationsdito.  Vi kommer även att beröra format, storlek och pappersval.

För ett Utvecklingssamtal tar vi betalt. Hur mycket beror på produktens omfång, men vi börjar på cirka 10 000 kronor plus moms.

Känner du dig redo för ett Kvartssamtal eller vill du gå på Utvecklingssamtalet på en gång? 
Hör av dig till oss idag!

Raring Design | Timmermansgatan 37, 118 55 Stockholm | info@raring.se | www.raring.se